Sunday, 28 May 2017

Jasperin tuoli Löylyssä


Helsinki kasvaa ja kehittyy hengästyttävällä tahdilla - jopa sellaista vauhtia, että moni viime vuonna uusi  kahvila tai ravintola tuntuu tänä vuonna jo aika vanhalta. Mutta hyväksi todettuja paikkoja ei silti hyljätä vaikka uusia houkutuksia on tullut vapaa-ajan viettoon. Löyly on niin mainio paikka, ettei pieni harmaantuminen haittaa - päin vastoin. Paikka sen kun paranee vanhetessaan.

Aaah, miten ihanaa oli piipahtaa siellä, lähes tyhjällä terassilla. Mieli ja sielu lepäsivät, kun me ystäväni kanssa nautimme auringon lämmittäessä kahvikupposet ja katselimme meren liplatusta. 

Istahdin seinän vierustalle tuoliin vain havaitakseni tuolin taakse seinään tehdyn Jasper-kaiverruksen? Olinko vallannut paikan perustaneen Jasper Pääkkösen nimikkotuolin? Toivottavasti en. No Jasperia ei näkynyt paikan päällä vaan saimme istuskella kaikessa rauhassa oli tuoli sitten kenen hyvänsä. Tuo hetki auringon paahteisella terassillla oli kuin pieni matka Välimeren maisemiin. Mieletöntä, että Helsingistä löytyy tällaisia paikkoja.

Nyt vain odotellaan, että lämpö palaa kaupunkiin. Sitä odotellessa, kietoutukaa viltteihin, jos terrasseille uskaltaudutte.

Ihanaa sunnuntai-iltaa!

No comments:

Post a Comment